El Passeig d’Arcbotants de l’Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències es convertirà novament a partir del 15 de desembre en el passeig més nadalenc de la ciutat de València amb nombroses activitats per a disfrutar en família i amb amics: tallers nadalencs, mercat amb més de 35 parades, un racó solidari, zona de 'foodtrucks', photocall nadalenc i puestos on se exposaran des de productes de bijuteria i regal fins a articles vintage o joguets de fusta.

També la Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat un concurs de dibuix infantil dirigit a tots els escolars que cursen Educació Primària en la Comunitat Valenciana durant el curs 2017-18. Els treballs han d’enviar-se abans del dilluns 4 de desembre al Museu de les Ciències. Esta nova edició compta amb la col·laboració de la marca SCIENCE4YOU que donarà un joguet educatiu a cada un dels premiats a més de 4 entrades per a visitar el Museu i l’Hemisfèric.


Del 15 de desembre al 7 de gener, al llarg de tot el Passeig d’Arcbotants de l’Umbracle, espai limítrof als llacs del Museu i l’Hemisfèric, es podrà disfrutar d’una àmplia oferta infantil amb una zona de pagament amb atraccions, llits elàstics, minigolf, jocs de fira i tren a pedals. A més, els xiquets podran entregar les seues cartes a Pare Noel, que contarà contes, i a l’emissari dels Reis Mags. A les vesprades se celebrarà un espectacle de titelles i els tallers temàtics amb cantajocs, taller de maquillatges i taller de circ del 26 de desembre al 7 de gener a les 12:00h i a les 13:00h. Altra de les propostes infantils seran els espectacles itinerants els dies 15, 16, 17, 22, 23, i 25 de desembre.També s’instal·larà un racó solidari on els visitants podran depositar joguets que es destinaran a diferents ONG's.